La Pharmacie Française neprodává léčiva.

Podmínky pro uplatnění dárkových poukazů

Podmínky pro uplatnění dárkových poukazů

  1. Dárkovou poukázku (dále jen „poukaz“) vydává společnost LA PHARMACIE FRANCAISE s.r.o., IČO: 09381210 vedená u Městského soudu v Praze, Spisová značka: C 335414.

  2. Tištěný poukaz lze uplatnit v prodejně La Pharmacie Française, Arbesovo náměstí 11, Praha 5, 150 00,elektronický poukaz je určený k uplatnění online na www.lapharmacie.cz. V případě potřeby je možné zaměnit poukaz k použití online na poukaz do prodejny – buď přímo v prodejně nebo na emailu info@lapharmacie.cz.

  3. Dárková poukázka je přenosná na třetí osobu.

  4. Poukazy jsou určené na kosmetické služby v La Pharmacie Française a na zakoupení produktů.
    Poukazy na kosmetické služby lze namísto kosmetického ošetření využít na nákup produktů v prodejně La Pharmacie Française na Arbesově náměstí 11 v Praze, v tomto případě má poukázka stejnou hodnotu jako dané kosmetické ošetření v den prodeje dárkové poukázky.

  5. Poukázka se uplatňuje fyzickým předáním přímo v kamenné prodejně nebo využitím jednorázového unikátního kódu na e-shopu lapharmacie.cz.

  6. Poukázku je možné uplatnit pouze jednou a není možné její uplatnění rozložit; tzn. hodnota nákupu musí být stejná nebo vyšší než je hodnota poukazu. Bude-li hodnota zakoupeného zboží nižší než hodnota poukázky, rozdíl se nevrací. Je-li hodnota zakoupeného zboží vyšší než hodnota poukázky, je nutné rozdíl doplatit.

  7. V případě nákupu v eshopu vám může být v případě odstoupení od kupní smlouvy nebo při oprávněné reklamaci vrácena částka prostřednictvím náhradního poukazu nebo vytvořením adekvátního kreditu pro nákup.

  8. Jedná se o ceninu, v případě ztráty nemůže být poukaz nijak nahrazen, účtenku o jeho nákupu nelze coby náhradu akceptovat. Padělání a pozměnění poukazů je zakázáno a trestné podle platného zákona ČR.

  9. Dárkovou poukázku může uplatnit pouze ten, kdo ji uplatní jako první.

  10. Hodnota dárkové poukázky není úročena.

  11. Dárkovou poukázku nelze vrátit oproti penězům.

  12. Platnost dárkové karty je omezena na 1 rok od jejího zakoupení, uplynutím doby právo s ní spojené zaniká. Platnost dárkových poukazů nelze prodloužit. 

  13. Při nákupu dárkových poukazů není účtována DPH. Její vyúčtování proběhne až při uplatnění poukazu a dodání zboží a to dle zákonných předpisů.

  14. Kód poukazu je nutné ochránit, jeho použitím v eshopu přestává poukaz platit. Za ztracené či zcizené kódy neneseme odpovědnost.